За нас

Добре дошли в Аз мога – информация за това, какво сме, и какво не сме

 

Маркетинг – тенденциозна дума в интернет пространството. Около 13 900 000 резултата към дата 01.02.2014г. индексирани от Google търсене. А дали не ви ли е идвало до гуша от всичките глупости относно „маркетинг“, които се мултиплицират и изкривяват в уеб пространството ежедневно дами и господа ?

Днес съществува тренд в който всеки човек и неговото обкръжение, са започнали да се занимават с „интернет маркетинг“. Все едно е нещо като модна тенденция или някаква актуална ниша по които се захласваме, само за да изчезне внезапно след година.

От доста време, такъв е случаят и с интернет маркетинга. Мнозина не знаят какво е точно това ( с колко сол, колко ситно нарязан и при каква температура се готви ), а сякаш всеки е някак си….. въвлечен в него. Колко, какви и с каква достоверност трябва да са познанията които трябва да притежаваме ? И валидния аргумент – ако човек започва, управлява или участва в някакъв бизнес е необходимо да познава добре и пазара, и клиентите си. В противен случай само ще загуби време и средства докато налучква параметри с които да работи.

Уви, подходът който наблюдаваме е чудовищно счупен. Потребителите купуват надценени курсове, набутват се във всевъзможни псевдо-маркетинг семинари, четат емоционално въздействащи, но напълно празни блогове и тогава, действайки базирано на дадените или прочетени съвети…. се провалят. Но никой не пише за провалите нали ?

Обикновено се манифестира, само ако резултатите са добри. И това е нормално дами и господа…… цяла една индустрия като хазарта печели именно от това „филтрирано информационно затъмнение” и неспособността на хората да работят с вероятности и размити величини.

И ето тук, се приземяваме ние, като поредния информационно насочен сайт, специализиран в уеб маркетинг. А дали сме наистина поредния, трудно различим от множеството подобни сайтове в родната ни интернет кошница – ще прецените сами.

 

Какво ще видите в сайта

 

+ Подходът ни ще бъде директен, без глупости и непроверени данни. Няма да си позволим да Ви заблудим с невярна информация, която би Ви надъхала, но няма да изпълни обещанията си.

+ Ще Ви обясняваме детайлно как работят нещата за които ще пишем, ще Ви даваме практически примери и ще се стараем да не Ви оставяме с впечатление, което може да Ви заблуди силно.

+ Ще Ви казваме директно, кога нещо е пълен абсурд (според нас), и кога работи стабилно според нашия опит и изследвания.
Независимо от общоприетите факти, няма да се поколебаем да представим нашите.

+ Ние сме скептични и горди по природа, но ще си признаем незабавно ако сгрешим или, ако въпреки силния ни скептицизъм, нещо работи добре, устойчиво и успешно.

+ Работим с крайни източници и данни ( проучвания, академични документи и дори трудове под клаузи за конфиденциалност) като навлизаме дълбоко в психологията и поведението на потребителя, преди да приложим традиционните похвати за анализ.

+ И на последно място, понякога ще ви запознаваме с интересни новости от безкрайния дигитален свят.

 

Какво няма да видите в сайта 

 

Без пинизи и „тайни“ за лесни пари и подобни трикове. Не толерираме подобен подход и няма да позволим емоционални разхищения за да Ви хвърляме пясък в очите.

Без готови техники и хитрини. Директни копи-пейст методи, макар и лесни за имплементация, рядко може да паснат на всяка ситуация, и могат да доведат до проблеми, трудни за идентифициране.

Няма да Ви обясняваме колко прости и лесни са нещата – защото не са. Ако беше просто и лесно, всеки щеше да го прави успешно. На практика, материята е абстрактна а сферата на приложение – трудно предсказуема.

Тук няма да видите продажба на консултантски услуги от наша страна, организиране на курсове и прилагане на панаирджийски номера за да сложим някой лев в бюджета.

Не сме всезнайни и богопомазани експерти, уверени във всичко. Екипът ни е съставен от хора. Няма да бутаме постиженията си в лицето ви защото, да си признаем, успехът е нещо драматично надценено. Желаем на нас да се гледа изцяло на база компетенциите ни и нищо друго.

Нещо различно

 

Концептуалния ( и вече практически ) модел е, този сайт да бъде една своеобразна платформа, чрез която ще можете информативно и практически да разберете и проследите кои инструменти, как, дали, и до колко работят по отношение на дигиталния маркетинг.

Реално това място ще бъде една дългосрочна и огромна информационна, а едновременно и с това, практическа платформа в която ще можете да наблюдавате пряко резултатите от публикуваната информация в различните статии и раздели.

Ще се постараем всеки похват, инструмент, стратегия или система за която дадем информация в статиите си, да бъде приложена от нас в сайта и забележете: да предоставим 100% прозрачност от данни за да прецените дали и до колко стойностна информация получавате.

След всичко казано до тук – Добре дошли на борда. Ще бъде интересно приключение.