За нас

Добре дошли в Аз мога – информация за това, какво сме, и какво не сме

Маркетинг – тенденциозна дума в интернет пространството. Около 13 900 000 резултата към дата 01.02.2014г. индексирани от Google търсене. А дали не ви ли е идвало до гуша от всичките глупости относно „маркетинг“, които се мултиплицират и изкривяват в уеб пространството ежедневно дами и господа ?

Днес съществува тренд в който всеки човек и неговото обкръжение, са започнали да се занимават с „интернет маркетинг“. Все едно е нещо като модна тенденция или някаква актуална ниша по които се захласваме, само за да изчезне внезапно след година. От доста време, такъв е случаят и с интернет маркетинга. Мнозина не знаят какво е точно това ( с колко сол, колко ситно нарязан и при каква температура се готви ), а сякаш всеки е някак си….. въвлечен в него.

Колко, какви и с каква достоверност трябва да са познанията които трябва да притежаваме ? И валидния аргумент – ако човек започва, управлява или участва в някакъв бизнес е необходимо да познава добре и пазара, и клиентите си. В противен случай само ще загуби време и средства докато налучква параметри с които да работи.

Уви, подходът който наблюдаваме е чудовищно счупен. Потребителите купуват надценени курсове, набутват се във всевъзможни псевдо-маркетинг семинари, четат емоционално въздействащи, но напълно празни блогове и тогава, действайки базирано на дадените или прочетени съвети…. се провалят. Но никой не пише за провалите нали ?

Обикновено се манифестира, само ако резултатите са добри. И това е нормално дами и господа…… цяла една индустрия като хазарта печели именно от това „филтрирано информационно затъмнение” и неспособността на хората да работят с вероятности и размити величини. И ето тук, се приземяваме ние, като поредния информационно насочен сайт, специализиран в уеб маркетинг. А дали сме наистина поредния, трудно различим от множеството подобни сайтове в родната ни интернет кошница – ще прецените сами.

Ако мислиш „сразен съм“, сразен си.
Ако мислиш „не смея“, не смееш.
Ако казваш „бих искал“, но мислиш „не мога“,
просто няма как да успееш.

Ако мислиш, че губиш, „загубен си“,
ще ти каже светът без упойка,
успехът се крие във твоята воля
и е в умствената ти настройка.

Ако мислиш „назад съм“, назад си,
който мисли високо, не пада.
Просто трябва да бъдеш напълно уверен,
щом си тръгнал да търсиш награда.

Не най-силният, нито най-бързият
обезателно грабват залога,
но човекът, който печели играта,
е тоз, КОЙТО МИСЛИ „A3 МОГА“.

Какво ще видите в сайта

+ Подходът ни ще бъде директен, без глупости и непроверени данни. Няма да си позволим да Ви заблудим с невярна информация, която би Ви надъхала, но няма да изпълни обещанията си.

+ Ще Ви обясняваме детайлно как работят нещата за които ще пишем, ще Ви даваме практически примери и ще се стараем да не Ви оставяме с впечатление, което може да Ви заблуди силно.

+ Ще Ви казваме директно, кога нещо е пълен абсурд (според нас), и кога работи стабилно според нашия опит и изследвания. Независимо от общоприетите факти, няма да се поколебаем да представим нашите.

+ Ние сме скептични и горди по природа, но ще си признаем незабавно ако сгрешим или, ако въпреки силния ни скептицизъм, нещо работи добре, устойчиво и успешно.

+ Работим с крайни източници и данни ( проучвания, академични документи и дори трудове под клаузи за конфиденциалност) като навлизаме дълбоко в психологията и поведението на потребителя, преди да приложим традиционните похвати за анализ.

+ И на последно място, понякога ще ви запознаваме с интересни новости от безкрайния дигитален свят.

Какво няма да видите в сайта 

Без пинизи и „тайни“ за лесни пари и подобни трикове. Не толерираме подобен подход и няма да позволим емоционални разхищения за да Ви хвърляме пясък в очите.

Без готови техники и хитрини. Директни копи-пейст методи, макар и лесни за имплементация, рядко може да паснат на всяка ситуация, и могат да доведат до проблеми, трудни за идентифициране.

Няма да Ви обясняваме колко прости и лесни са нещата – защото не са. Ако беше просто и лесно, всеки щеше да го прави успешно. На практика, материята е абстрактна а сферата на приложение – трудно предсказуема.

Тук няма да видите продажба на консултантски услуги от наша страна, организиране на курсове и прилагане на панаирджийски номера за да сложим някой лев в бюджета.

Не сме всезнайни и богопомазани експерти, уверени във всичко. Екипът ни е съставен от хора. Няма да бутаме постиженията си в лицето ви защото, да си признаем, успехът е нещо драматично надценено. Желаем на нас да се гледа изцяло на база компетенциите ни и нищо друго.

Нещо различно

Концептуалния ( и вече практически ) модел е, този сайт да бъде една своеобразна платформа, чрез която ще можете информативно и практически да разберете и проследите кои инструменти, как, дали, и до колко работят по отношение на дигиталния маркетинг.

Реално това място ще бъде една дългосрочна и огромна информационна, а едновременно и с това, практическа платформа в която ще можете да наблюдавате пряко резултатите от публикуваната информация в различните статии и раздели.

Ще се постараем всеки похват, инструмент, стратегия или система за която дадем информация в статиите си, да бъде приложена от нас в сайта и забележете: да предоставим 100% прозрачност от данни за да прецените дали и до колко стойностна информация получавате.

След всичко казано до тук – Добре дошли на борда. Ще бъде интересно приключение.