д-р Менис Юсри за партньорските взаимоотношения

Една приятелка ме убеди да отида на този семинар и взех че го направих. С малката особеност, че имаше толкова много жени, че предпочетох да гледам видеото по-късно, защото на мен не ми е толкова важно да вляза в залата, колкото вероятно да дамите дошли за лекцията.

Преди малко изгледах първите 3 части (другите не са качени в интернет все още) и ми прави приятно впечатление. Основното нещо, което харесах е, че нещата за които говори човека са валитни не само при любовни и семейни връзки, а и въобще в живота. Всеки има различни гледни точки и представа за света и вероятно е прав сам за себе си. За това и хората предпочитат да са в компанията на хора със сходни гледни точки – най-общо казано – да имат нещо общо.

Видео:
Идеалната половинка част 1-ва
Идеалната половинка част 2-ра
Идеалната половинка част 3-та

Разнородни по характер и възгледи хора по-трудно се събират заедно за по-дълго време.

Но по различни статистики жените са твърде често жертви на насилие и тормоз. В САЩ статистиката показва, че това е всяка 3-та жена. Което не е никак приятно число. В България едва ли е много по-различно.

Видеото може да е от полза както за връзките, така и за живота, бизнес отношенията, продажбите и много други сфери. Приятно гледане:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *