Пишете грамотно на английски език с Grammarly – едно супер иновативно приложение

Налага Ви се да пишете на английски език за бизнес, забавление или като freelancer. Искате да сте сигурни, че написаното няма пропуснати запетаи или граматически грешки. Това е приложението, което ви трябва. Лично аз съм силно положително изненадан от това златно приложение, което помага да пишете грамотно на английски език. Много подходящо за правилна транскрипция докато пишете.

Тъй като афилиейт програмата на Grammarly е зле, не можах да взема афилиейт линк, така че слагам този линк към сайта им https://www.grammarly.com/.

Програмата е наистина готина.

Приложението наистина работи и то много добре. При това можете да го използвате напълно безплатно в тестовият му период!

Програмата може да се инсталира към браузъра и да Ви показва граматически грешки в текста докато пишете пост във FB например.

граматически поправки

 

 

Показва Ви грешки докато пишете нещо в браузъра, WordPress и на други места.

Програмата е подходяща за копирайтъри, автори на книги, специалисти по дигитален маркетинг, копирайтъри на реклами и всички, които им се налага да пишат грамотно на английски език.

Има интеграция с MS office. Това значи, че може да ви показва грешки при писане веднага, докато пишете важен документ в Word например. Програмата е подходяща и за seo специалисти, за кореспонденция и преглед на текстове на английски език. На специалистите по писане на качествено съдържание за web вероятно ще е най-полезна, тъй като ще могат да преглеждат за грешки в текста.

Идеално за студенти:

Grammarly е вероятно най-добрият инструмент за корекции на правописа, за студенти пишещи на английски език.

Не знам как е направено, но нали знаете в бързането, можете да пропуснете някоя запетая или някой друг знак. Grammarly Ви показва къде в текста има допусната граматическа грешка – запетая, въпросителен знак (да и това) и други. За това съм толкова супер приятно изненадан от това безценно приложение.

копирайтинг

Не съм тествал с писане на реклами в google adwords, но вероятно и там помага. Общо взето програмата е супер полезна и удобна. С нея, ще можете да спите спокойно, че не сте допуснали правописни, пунктоационни и граматически грешки. Изключително полезна за писане на  бизнес кореспонденция или за създаване на статии на английски език.

Ще можете да пишете е-майли на английски език, без грешки.

Можете да изгледате и видеото на приложението:

И ако искате да пишете професионално на английски език, без да допускате граматически грешки, това може да ви направи блестящи копирайтъри без грешки в текста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *