Видео – Историите на 3 малки startup бизнеси, които са станали успешни

Събрал съм едни от най-популярните клипове за малки стартиращи бизнеси, които са се развили успешно. Има еко startup-и, социален стартъп и други.

(ако имате интересен стартиращ бизнес – видео клип и кратка история – може да бъде публикуван на блоганапълно безплатно) стига да бъде одобрен. 🙂 

Това е един малък startup бизнес, който се е превърнал в по-голям бизнес опериращ в над 20 държави. Това е бизнес с рециклиране и преизползване на стари материали.

Невероятно е как от много простички неща, може да се стартира успешен бизнес с много работа и обратна връзка от клиентите. Повече можете да научите от интервюто с основателя на terra cycle.

Ако решите да стартирате ваш бизнес, можете да прочетете за най-подходящата форма на бизнес измежду ЕТ, ООД, ЕООД в тази статия

Каква е най-подходящата форма за моя бизнес?

Това е нещо, като преработката на отпадъци, само че в бизнес вариант, в който се произвежда краен продукт. А този продукт, може да е пъти по-евтин и пъти по-качествен от много други на пазара. При всички положения – уникален.

Едно интро:

Видео плейлист направи си сам:

Това е един чудесен начин за маркетинг и реклама на стартъп, чрез полезно съдържание.

Startup бизнес на глухи хора. С някакъв вид общество на глухите хора, които могат да си поръчват храна на техният език. И не само ресторант-пицария. А и бус, с който да предлагат обслужване на различни места.

Ако няма обучени глухи хора, те си ги обучават на място. Идеята е супер, особено, когато човек не може да си намери работа, а е талантлив.

Още малко видеа, от най-популярните клипове за малки стартъп компании.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.